Водоканал привітав дітей з особливими потребами

Водоканал привітав дітей з особливими потребами

29 квітня Черкаська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат I-III ст. для дітей із особливими потребами відсвяткувала свій 81-ий день народження. На свято з нагоди річниці з подарунком завітали представники КП «Черкасиводоканал». Учні зустрічали гостей зі щирою посмішкою та відкритою душею. Повідомляє КП «Черкасиводоканал».

Вихованці школи-інтернату – це діти, які в ранньому віці перенесли захворювання, що позначилися на психічному та фізичному розвиткові. Така школа – єдина в місті. Незважаючи на стан здоров’я, діти прекрасно співають, малюють, вишивають і танцюють, а учні старших класів ще й займаються квілінгом та доглядають шкільну ділянку. Хлопчики опановують чоловічі заняття: навчаються столярній справі та садівницітву.
КП «Черкасиводоканал» щиро привітав педагогічний колектив та вихованців школи. Викладачам побажав наснаги, а дітлахам – міцного здоров’я!
У свою чергу учні школи подарували вчителям і гостям свята вокальні, танцювальні та гумористичні номери. Кожен виступ був щирим, яскравим, відпрацьованим до найменших дрібниць. Діти наповнили серця своїх наставників почуттями гордості за працю, яка окупилася сповна.
Окрім водоканалівців, дітлахів привітали й представники Черкаської торгівельно-промислової палати, обласного управління по боротьбі із організованою злочинністю, УМВС України в Черкаській області, студія бального танцю «Хрещатик-Сіті» та випускники школи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x