Десятикласники на один день стали студентами ЧНУ

Десятикласники на один день стали студентами ЧНУ

8 листопада розпочало свою діяльність відділення профорієнтаційної і рекрутингової роботи «Центр рекрутингу» навчально-наукового центру «Інститут післядипломної освіти та курсової підготовки». У рамках реалізації спільного проекту з профорієнтації «Студент на годину», за підтримки фахівців Черкаського обласного та Черкаського міського центрів зайнятості, учні 10 класу Черкаської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №19 отримали можливість відчути себе студентами навчально-наукового інституту природничих наук. Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі навчального закладу.

Директор інституту Максим Гаврилюк презентував учням спеціальності, за якими здійснюється підготовка, та розповів про можливості працевлаштування після завершення навчання. Наголосив, що фахівців – хіміків, біологів, екологів та метрологів – нині гостро потребують різноманітні підприємства та установи. Викладачі ННІ природничих наук провели зі школярами тематичні заняття. Хіміки під керівництвом Віри Бойко продемонстрували процеси перегонки рідини, адже у школах можливість проведення такого експерименту обмежена. Вадим Соколенко розповів учням про новинки в галузі молекулярної біології та підготовку до біологічних турнірів і олімпіад.

Заплановано продовження співпраці у форматі «центр зайнятості – школа – університет», у рамках якої Черкаський національний зможуть відвідати учні інших освітніх закладів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x