У Черкасах сталася потрійна ДТП

У Черкасах сталася потрійна ДТП

У суботу, 10 листопада, о 09:10 на проспекті Хіміків, 34 громадянин 1987 р.н., який керував авто «Seat Leon» не вибрав безпечної швидкості, дистанції та здійснив наїзд на стоячий спереду «Honda Accord». Внаслідок удару «Honda» наїхав на стоячий спереду авто «Mercedes Benz». Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Черкаської області.

У Черкасах сталася потрійна ДТП

У винуватця аварії виявлено ознаки наркотичного сп’яніння: розширені зіниці очей, що не реагують на світло, поведінка, що не відповідає обстановці, помітне тремтіння пальців рук. Чоловік погодився пройти огляд в ЧОНД, але в медзакладі від огляду відмовився.

У водія був відсутній поліс обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів. Тому на водія складено протоколи за ст. 124 КУпАП, за ч.1 ст.130 КУпАП.

У Черкасах сталася потрійна ДТП

Після оформлення усіх матеріалів поліцейським повідомили, що одна із пасажирів 1999 р.н., яка на 3-му місяці вагітності звернулась до 3-ї міської лікарні. Також про погане самопочуття повідомив водій і пасажир «Honda».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x