Для черкаських ветеранів створять «Службу таксі»

Для черкаських ветеранів створять «Службу таксі»

Яким у Черкасах має бути святкування 69-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні радились цього тижня учасники спільної наради, на якій були присутніми представники міської влади, ветеранських, громадських організацій, освітніх та культурних закладів міста, творчих колективів, правоохоронних органів, а також комітетів самоорганізації населення. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі міської ради.

Серед пропозицій щодо святкування в Черкасах 9 травня, знайшли одностайну підтримку в присутніх – проведення урочистого мітингу на Соборній площі (орієнтовно о 10-тій годині ранку), після чого колона черкасців організовано пройде до Пагорбу Слави, аби вшанувати пам’ять про загиблих в роки війни.
Вже традиційно у мікрорайонах міста будуть проходити «сусідські столи» за участю мешканців довколишніх будинків та комітетів самоорганізації населення. У парках міста планується організувати святкові концерти за участю творчих колективів нашого міста, а також частування солдатською кашею.
Також міська влада ініціює проведення 9 травня акції «Служба таксі – ветеранам», а також – забезпечить автобуси для перевезення ветеранів Великої Вітчизняної війни від місця проживання до Соборної площі та у зворотному напрямку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x