Можливості міжнароних програм для студентів ЧНУ

Можливості міжнароних програм для студентів ЧНУ

Студенти та студентська рада Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького дізналися про можливості академічної мобільності завдяки міжнародним стипендійним програмам. Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі навчального закладу.

На зустрічі з молодими людьми фахівець навчально-наукового центру «Центр зовнішніх і міжнародних зв’язків» Максим Щербаков розповів про можливості навчання за кордоном. Він презентував програми, у яких можуть брати участь студенти, та розповів про умови, які потрібно виконати, щоб навчатися в іноземних університетах. Зокрема, йшлося про такі міжнародні проекти, як «The Global Undergraduate Exchange Program» (Global UGRAD) – програма для студентів 1-3 курсу бакалаврату, Erasmus Mundus – програма для випускників. Також студентів ознайомили з можливостями навчання у Центрально-Європейському університеті в Угорщині та Коледжі Європи в Бельгії.

– Не втрачайте часу. Беріть по максимуму все, що вам дає університет, адже для вас це важливі знання та досвід, які допоможуть у майбутньому! – закликала студентів директор Центру зовнішніх та міжнародних зв’язків Світлана Архипова.

За детальнішою інформацією щодо навчання за кордоном звертайтесь до Центру зовнішніх і міжнародних зв’язків з адресою 18031, Черкаси, бул. Шевченка, 81, 2 поверх, каб. 227 або за телефоном: 063-289-52-85.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x