Представники УДПУ взяли участь у всеукраїнському форумі

Представники УДПУ взяли участь у всеукраїнському форумі

Із 5 по 7 листопада у Дніпрі відбувався ІІ Всеукраїнський форум молодіжних працівників та працівниць. Участь у роботі форуму взяли представники УДПУ: старший викладач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, кандидат педагогічних наук – Наталія Левченко, студентка ІІ курсу магістратури факультету соціальної та психологічної освіти, керівник молодіжного центру «STATR» – Антоніна Кокоша та студент Інституту економіки та бізнес освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини – Богдан Кобзин. Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі навчального закладу.

На форум завітали заступник міністра молоді та спорту України Олександр Ярема, координатор SALTO Eastern Europe and Caucasus Resource Centre Андрій Павлович, заступник директора Естонського центру молодіжної роботи Каур Коці та представники Ради Європи.

В межах форуму учасники мали можливість подискутувати як децентралізація впливає на молодіжну роботу і де місце молодіжних працівників в стратегічному розвитку молодіжної політики; дізнатись від міжнародних експертів, які навчальні системи та кар’єрні можливості для молодіжних працівників існують в Європі; визначити куди рухається програма «Молодіжний працівник» та дізнатись про нові навчальні компоненти програми; спробувати визначити, які кар’єрні перспективи у молодіжних працівників та працівниць в Україні; подумати, як зробити, щоб молодіжні дослідження не писалися «в стіл» та які дослідження молодіжної сфери можуть приносити користь і кому; привітати переможців конкурсу «Кращі практики молодіжної роботи в Україні -2018; відвідати тематичні сесії в молодіжних просторах та центрах Дніпра; поділитись своїм досвідом «зрад та перемог».

Учасники плідно попрацювали, отримали масу позитивних емоцій та нових знань.

Довідково: Організаторами форуму виступили Міністерство молоді та спорту України, програма розвитку ООН в Україні, Державний інститут сімейної та молодіжної політики та різнорівневі управління молоді Дніпропетровщини. Учасниками форуму були 150 осіб серед яких: молодіжні працівники та працівниці, фахівці та фахівчині, відповідальні за реалізацію молодіжної політики на регіональному та місцевому рівнях, дослідники та дослідниці молодіжного середовища.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x