У місті пройшли змагання з пейнтболу

У місті пройшли змагання з пейнтболу

Перший етап Відкритого кубку м. Черкаси з пейнтболу серед аматорів, присвячений Міжнародному дню пам’яті Чорнобиля пройшов 26-го квітня в обласному центрі. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

У турнірі, проведеному пейнтбольним оператором paintball.ck.uaза сприяння спортивного товариства «Вулкан», взяли участь 5 команд («Кадети», «Шалена куля», «Вулкан», «Моноліт» та «Старики»), що представляли Черкаси та Смілу.

Беззаперечним фаворитом вважалась команда «Старики», сформована на базі відомого в місті пейнтбольного клубу «Сфера». Хлопці підтвердили реноме лідера черкаського пейнтболу та, упевнено провівши всю турнірну дистанцію, здобули перемогу в змаганнях. Друге місце посіла команда студентів «Моноліт», бронзу забронювала за собою збірна команда «Вулкан».
Окремо слід сказати про наймолодшу команду турніру, що представляла кадетський клас черкаської гімназії №9. Юнаки не «зтушувалися» в компанії більш дорослих та маститих суперників. Майстерній грі своїх опонентів вони протиставили нестримний молодечий запал та неабиякий бойовий дух.

Усі команди та глядачі без перебільшення залишилися задоволеними, отримавши масу незабутніх емоцій від проведеного дійства. Планується, що другий етап кубку буде проведено на початку літа цього року. Тож слідкуйте за новинами та приєднуйтесь до мужньої компанії любителів пейнтболу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x