Смілянські лісівники встановили природоохоронний мотиваційний стенд

Смілянські лісівники встановили природоохоронний мотиваційний стенд

Лісівники намагаються всіляко сприяти приємному відпочинку громадян в лісі. Вздовж автодоріг, в різних мальовничих куточках обладнано спеціально пристосовані місця для відпочинку зі столами, лавками, місцями для вогнища та контейнерами для збору сміття. Створення в лісових масивах мережі рекреаційних пунктів є одним з важливих заходів, спрямованих на охорону та захист лісу. Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Щоб закликати громадян до збереження чистоти у насадженнях, лісівники використовують різні методи. Так, нещодавно смілянськими лісівниками було встановлено інформаційний стенд, в якому наглядно показано товари побуту та терміни їх розпаду в природному середовищі. Розмістили таку наочну агітацію у кварталі 88 Сунківського лісництва (попід трасу Київ-Знам`янка, поблизу Смілянської міської лікарні імені Семашко).

Завдавання шкоди навколишньому середовищу карається законом. Але ефективнішою була б зміна ставлення людей до природи. Потрібно, щоб кожна людина розуміла свою відповідальність і знала, якої непоправної шкоди природі може завдати забруднення навколишнього середовища, – наголошують смілянські лісівники.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x