У ЧДТУ відбувся брейн-ринг до Тижня безпеки дорожнього руху

У ЧДТУ відбувся брейн-ринг до Тижня безпеки дорожнього руху

14 листопада у Черкаському державному технологічному університеті відбувся брейн-ринг, присвячений Тижню безпеки дорожнього руху в Україні. Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі навчального закладу.

– Щороку в Україні збільшується кількість дорожнього транспорту, автомобілізація зростає у кожному місті. Ми всі є учасниками дорожнього руху, тому повинні знати правила дорожнього руху. Сьогодні перевіримо наскільки якісні ці знання, – зазначила у вітальному слові завідувачка кафедри автомобілів та технології їх експлуатації Людмила Тарандушка.

На захід до ЧДТУ завітали представники патрульної поліції. Перед початком інтелектуальних змагань, інспектор зі зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції в Черкаській області, лейтенант поліції Вікторія Перевізник нагадала всім присутнім правила дорожнього руху та як вберегти себе від дорожньо-транспортної пригоди.

У брейн-ринзі взяли участь студенти факультету комп\’ютеризованих технологій машинобудування і дизайну, будівельного факультету, а також факультету електронних технологій і робототехніки.

Під час гри, у напруженій боротьбі, кожна команда бажала стати переможцем і випередити конкурентів. Всі студенти продемонстрували високий рівень підготовки, логіку мислення та креативність. Бурхливу підтримку гравці отримали від своїх вболівальників.

За підсумками журі призові місця розташувалися наступним чином:

І місце – Факультету комп\’ютеризованих технологій машинобудування і дизайну;

ІІ місце – Факультет електронних технологій і робототехніки;

ІІІ місце – Будівельний факультет.

Захід підготували кафедра автомобілів та технологій їх експлуатації та кафедра безпеки життєдіяльності ЧДТУ.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x