В УДПУ відсвяткували Міжнародний день студента

В УДПУ відсвяткували Міжнародний день студента

Традиційно напередодні Міжнародного дня студента в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбулися урочистості та гала-концерт. Цього дня в актовій залі зібралися представники різних факультетів – еліта студентства: переможці олімпіад, відмінники навчання та громадські діячі, кращі спортсмени та переможці конкурсів з музичного, співочого, театрального, хореографічного, образотворчого мистецтва. Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі навчального закладу.

Студентство університету вітали ректор університету, доктор педагогічних наук, професор, Заслужений працівник освіти України Олександр Безлюдний, голова профспілкового комітету Валентин Хитрук, директор інституту, декани факультетів, професорсько-викладацький колектив.

Олександр Іванович вручив почесні грамоти студентам університету, побажав якнайцікавіше провести студентські роки, здобути омріяну спеціальність, знайти вірних друзів.

Голова профспілкового комітету Валентин Хитрук також долучився до вітань та нагородив цінними подарунками переможців конкурсу на кращу кімнату в гуртожитку. Голова студентської ради університету Максим Стангріт вітаючи зі святом студентів, висловив сподівання на те, що першокурсники гідно влиються в велику студентську родину УДПУ і будуть гідно продовжувати кращі університетські традиції.

Завершилися урочистості гала-концертом кращих художніх номерів від першокурсників 2018 року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x