У ЧДТУ обрали студентів року

У ЧДТУ обрали студентів року

До Міжнародного дня студента в Черкаському державному технологічному університеті вже традиційно відбулося свято молодості креативу та талантів Студент року ЧДТУ – 2018. Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі навчального закладу.

– Традиційно, в листопаді все прогресивне студентство відзначає Міжнародний день студента. Я пишаюся нашими студентами, Студентською радою ЧДТУ. Є студентські цікаві університетські традиції, чимало продуковано нашими студентами цікавих соціальних проектів, які вийшли вже далеко за межі навчального закладу. З 2015 року саме студенти нашого університету очолюють Студентську раду при Черкаській обласній державній адміністрації, – зазначив у вітальному слові проректор з гуманітарно-виховних питань ЧДТУ, професор Валентин Лазуренко.

За дорученням ректора ЧДТУ Олега Олександровича Григора Валентин Миколайович вручив Подяку ЧДТУ колективу Студентської ради ЧДТУ за активну громадянську позицію, творчу сумлінну працю, потужну роботу у формуванні позитивного іміджу Черкаського державного технологічного університету, плідну постійну партнерську співпрацю з адміністрацію та професорсько-викладацьким складом університету та з нагоди Міжнародного дня студента.

Завітали на студентське свято і шановані гості університету: заступник міського голови міста Черкаси Ігор Волошин та головний спеціаліст Управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації Яна Трохименко.

Виступаючи на святі, Ігор Волошин згадав студентські роки, як найкращі роки життя, та зауважив, що він і зараз продовжує навчатися, попри те, що працює заступником міського голови.

– Я переконаний, що в Черкаському державному технологічному університеті дають найголовніше – можливість вчитися, а завдяки таким конкурсам, як сьогодні, у вас є нагода проявити свої таланти й особливості характеру та свою особистість в цілому, – запевнив заступник міського голови міста Черкаси Ігор Волошин.

Проголосивши вітальне слово, Ігор Володимирович вручив Подяки міського голови міста Черкаси третьокурсникам Марку Дьордяю і Лідії Демській, четвертокурснику Валентину Прокопенку та студенту першого курсу магістратури Дмитру Панову, а також передав для вручення учасникам конкурсу подарунки від черкаської міської ради.

Від імені начальника Управління освіти і науки Черкаської ОДА Яна Трохименко привітала студентство Черкаського державного технологічного університету зі святом та вручила Подяки управління активним студентам вишу Івану Іскімжі, Володимиру Півненку та Владиславу Харченку.

– Хочу побажати, щоб навчання легко давалося, студентська дружба була найщирішою і найвідданішою, щоб студентські роки приносили вам лише теплі спогади і щоб у майбутньому ви стали затребуваними фахівцями для нашої країни, – наголосила у вітальному слові Яна Трохименко.

Цьогорічний конкурс «Студент року ЧДТУ – 2018» став справжнім феєричним кіно-шоу-фестивалем. Представники кожного факультету університету демонстрували свої таланти у межах різноманітних жанрів кінематографічного мистецтва. На розгляд журі, до складу якого увійшли випускниця факультету економіки та управління, ведуча ТРЦ «Любава» Юлія Горб, чудовий фотограф-відеограф, друг організаторів і конкурсантів Едуард Кучеренко та партнер Студради ЧДТУ, власниця кав’ярні «Drink & Go» Юлія Бочманова, учасники запропонували творчі замальовки на основі таких фільмів, як «Mamma mia», «Агент 007: Скайфол», «До зустрічі з тобою», представили різні жанри, зокрема бойовик, комедія, драма, трагедія, мелодрама. Конкурсанти співали, танцювали, розповідали гуморески, демонстрували постановки та вправлялися у дотепності.

Фінальний спільний музичний номер організаторів шоу та конкурсантів, відомий всім, хто хоча б раз переглядав стрічку «Брудні танці», зірвав шквал аплодисментів та бурю емоцій.

У нелегкій запеклій цікавій боротьбі, за результатами неупередженого журі, Оскар ЧДТУ та звання «Студент року ЧДТУ – 2018» завоювала студентка першого курсу магістратури факультету гуманітарних технологій Анна Щербатюк, лише на один бал обігнавши Асату – студентку підготовчого факультету Навчально-наукового центру по роботі з іноземними студентами ЧДТУ з африканської країни Кот-д\’Івуар. Відтак, почесне друге місце і титул «Віце-студентки року ЧДТУ – 2018» дістався харизматичній Асаті.

Всі учасники конкурсу, а саме: Володимир Кривонос з факультету комп’ютерних технологій машинобудування та дизайну, Анна Матвієнко з факультету економіки та управління, Анастасія Ільченко з факультету інформаційних технологій і систем, Олена Зубрицька з факультету електронних технологій і робототехніки, Ірина Кива з будівельного факультету та Михайло Смаглій з факультету харчових технологій та сфери обслуговування отримали Дипломи учасника конкурсу «Студент року ЧДТУ – 2018» та подарунки від черкаської міської ради.

Наприкінці заходу організатори цьогорічного яскравого кіно-шоу висловили подяку за сприяння у проведенні традиційного конкурсу керівництву університету на чолі з ректором ЧДТУ Олегом Григором, Центру студентського розвитку і культурних програм під керівництвом Тетяни Кужим, а також партнерам: кав’ярні «Кава з собою «Drink & Go»», мережі фітнес клубів «Miami Gym» та ресторан-клубу «Reflection Club».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x