Лисянські лісівники дбають про ефективність лісогосподарських робіт

Лисянські лісівники дбають про ефективність лісогосподарських робіт

Днями на базі Стеблівського лісництва ДП «Лисянське лісове господарство» відбулася виїзна нарада під керівництвом директора підприємства В’ячеслава Шако, за участю спеціалістів лісгоспу, лісничих і помічників лісничих. Інформують в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Під час наради учасники оглянули кілька ділянок, де розглянули низку лісогосподарських питань: мета проведення кожного з видів рубок догляду, порядок призначення насаджень в рубку, практичне навчання виконання відводів та огляд результатів проведення лісозаготівельних робіт.
Головний лісничий Лисянського лісгоспу Віталій Марусіч підбив підсумки лісогосподарських робіт на кожній із ділянок, де було проведено лісозаготівлі.
Порядок проведення відводу на кожному із об’єктів щодо певного виду рубки наочно показав учасникам наради начальник лісогосподарського відділу Лисянського лісгоспу Олександр Бенедь, а також акцентував щодо вимог до лісозаготівельних робіт та критеріїв оцінки якості деревини.
Головним економістом підприємства Валентиною Обмок було проведено економічний аналіз виконаних робіт, визначено шляхи зменшення витрат та збільшення фінансових надходжень.

Шлях насінини до сіянця, саджанця, і як складової в насадженнях у віці освітлення, прочищення, прорідження та прохідної рубки – усі ці питання порушила провідний інженер лісових культур Лисянського лісгоспу Леся Науменко. Окрім того, вона окреслила напрямки роботи лісонасіннєвої справи та доповіла про результати лісокультурного виробництва й завдання на наступний рік. Результати наради, методи і способи досягнення ефективного виконання всіх лісогосподарських робіт підсумував директор підприємства В’ячеслав Шако.

Лисянські лісівники дбають про ефективність лісогосподарських робіт

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x