Понад 250 військовослужбовців строкової служби присягнули на вірність українському народові

Понад 250 військовослужбовців строкової служби присягнули на вірність українському народові

17 листопада в Головному центрі підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота відбулася церемонія складання Військової присяги на вірність Українському народові понад 250 військовослужбовцями строкової служби призову 2018 року.

Зі складанням Військової присяги військовослужбовців строкової служби привітав заступник директора департаменту-начальник управління професійної підготовки та організації освітньої діяльності Департаменту особового складу полковник Олег Фігура: «Шановні військовослужбовці, охоронці кордонів! Щиро вітаю вас зі знаменною подією – прийняттям Військової присяги на вірність українському народові. Впевнений, що кожний з вас буде сумлінно виконувати свій службовий обов’язок в ім’я збереження добра, миру та спокою в Україні. Складання Військової присяги – це завжди знаменна подія для кожного, військовослужбовця. Саме вам, продовжувати славні традиції прикордонного відомства, охорону державних рубежів та спокій українського народу, бути надійною опорою у розбудові незалежної Української держави. Тож здоров’я, сил та натхнення вам, будьте завжди вірними народу України та словам військової присяги».

Після складанням присяги священнослужителі освятили прикордонників та благословили їх на військову справу. Завершився ритуал урочистим маршем призовників. Вже традиційно, на стройовому плацу для батьків та рідних було представлено навчально-матеріальною базу навчального закладу.
Понад 250 військовослужбовців строкової служби присягнули на вірність українському народові
Зазначимо, що молоді воїни під час навчання в Головному центрі підготовки особового складу отримують теоретичні знання та практичні навички, необхідні для виконання службових обов’язків. Після закінчення навчання військовослужбовці не будуть направлятися в район виконання Операції Об’єднаних Сил на сході України. Вони будуть розподілені для подальшого проходження служби на державному кордоні.46315044_958974677626999_3760181972874297344_n

За інформацією Головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x