У Черкасах п\’яна водійка тікала від поліції

У Черкасах п\’яна водійка тікала від поліції

О другій ночі 18 листопада на вулиці 30-річчя перемоги сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля з іноземною реєстрацією. Жінці, яка втрапила в ДТП викликали медичну допомогу, але вона відмовилася від госпіталізації. Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі Патрульної поліції Черкаської області.

У Черкасах п'яна водійка тікала від поліції

Подія сталася після того, як на її 28-річного чоловіка, у присутності двох свідків, патрульні склали протокол. Він не маючи права керування, сів за кермо напідпитку. Тоді, коли поліціянти займалися адміністративними матеріалами ( ч. 1 ст. 130 та ч. 2 ст. 126 КУпАП), дружина сіла за кермо машини і почала тікати.

Оскільки кермувальниця також була нетвереза то, на перехресті з круговим рухом поспішила навпростець – проїхала через коло. Вже після ДТП втікачку зупинив інший патрульний екіпаж.
Черкащанку освідували в міському наркодиспансері. Рівень алкоголю перевищував допустиму норму у вісім разів і становив – 1,6 проміле. За «п’яну їзду» 24-річна правопорушниця отримала протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП, а сімейну «Honda», з пробитими колесами, евакуювали на арештмайданчик.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x