Президент у Черкасах представив нового голову ОДА

Президент у Черкасах представив нового голову ОДА

Щойно в приміщенні Черкаської обласної ради розпочалася зустріч Президента України Петра Порошенка із черкащанами. Президент подякував попередньому керівнику області Юрію Ткаченку, представив нового голову ОДА Олександра Вельбівця і вручив йому посвідчення голови ОДА. Про це інформує власний кореспондент «Нової Доби».

Свою промову Гарант Української Конституції розпочав із подяки митрополиту Софронію. За словами Петра Порошенка, він вчора з ним мав розмову аж до півночі, і радий, що Черкащина має такого патріота, який вболіває і виступає за створення єдиної української автокефальної церкви.

Особливу увагу Президент звернув на питання, які турбують нині смілян. За його словами, газ і тепло до міста подані. Котельні були запущені за 48 годин. В усіх 25 котельнях за 48 годин тепло було подане після виступу президента.

Він звернувся з особистим проханням до щойно призначеного голови ОДА Вельбівця, на кілька днів перенести приймальню до Сміли і врегулювати там ситуацію. За словами Президента, це питання перебуває на його контролі. Також він дав доручення, щоб за той період, що люди сиділи без опалення, їм не нарахували плату за нього.

Також підняв проблему субсидій. Петро Порошенко зазначив, що всі, хто має право на субсидії, мають їх отримати без паперової волокити. Зараз буде розширено субсидії у зв\’язку з підвищенням цін. Потрібно негайно запустити програму монетизації субсидій. Малозабезпечені категорії не повинні постраждати унаслідок здорожчання енергетичних носіїв.

За словами Президента, децентралізація розпочалась саме з Черкащини. Перша громада створена тут, і 23 грудня будуть вибори в 27 громадах. Вибори мають бути вільними і чесними.

– Ми крок за кроком наближаємося до членства в Євросоюзі, і не вірте тим скептикам, які кажуть що цього не буде, – підсумував Петро Порошенко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x