Черкаський футболіст дебютував за національну збірну

Черкаський футболіст дебютував за національну збірну

Заключний матч 2018 року команда Андрія Шевченка провела в турецькому курортному місті Анталія. Черкащанин Віталій Миколенко успішно дебютував за національну збірну. Віталій, надійно відігравши на позиції лівого захисника, активно підключався до наступальних дії команди. Відзначимо, що досвід виступів за збірну України також мають троє смілян – Юрій Мороз, Олександр Ковпак та Іван Петряк. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту «Черкаський спорт».

Кадрові експерименти, розпочаті в останньому матчі групового турніру Ліги націй, зі Словаччиною, тренерський штаб збірної України продовжив і у грі з Туреччиною. Серед перших 11-ти абсолютним дебютантом цього разу став Віталій Миколенко.

Синьо-жовті налагодили контроль м’яча і систематично розігрували багатоходові комбінації з виведенням на завершальний удар різних футболістів. Коноплянка, Коваленко, Миколенко, Зінченко завдавали ударів, але хибили. А Циганков, вийшовши на побачення з Болатом, програв двобій голкіперу.

Демонструючи яскраву атакувальну гру, українці в першому таймі добре діяли й у захисті, не дозволяючи господарям відчути впевненість. Узагалі справжнім господарем на полі виглядала саме збірна України.

Серйозний збій захист синьо-жовтих дав на 50-й хвилині, але Лунін впорався з ударом Ундера, відбивши м’яч ногою. Загалом у другому таймі турецька збірна діяла набагато агресивніше, активно застосовувала пресинг.

У заключні хвилини гості все ж мали шанс забити – Зінченко не зумів перекинути м’яч через голкіпера після майстерної передачі Болбата.

Товариський матч
Туреччина – Україна 0:0

Україна: Лунін, Миколенко, Матвієнко, Пластун, Караваєв, Зінченко, Макаренко (Буяльський, 83), Шапаренко (Маліновський, 46), Коноплянка (к) (Болбат, 64), Циганков (Швед, 77), Коваленко (Борячук, 85).Тренер: Андрій Шевченко.
20 листопада. Анталія. Antalya Stadyumu.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x