На конференцію з нової індустріалізації запрошують промисловців Черкащини

На конференцію з нової індустріалізації запрошують промисловців Черкащини

Представників промислового бізнесу регіону кличуть взяти участь у конференції «Нова індустріалізація: спільні дії Уряду та бізнесу». Вона відбудеться 11 грудня у Києві, інформують в прес-службі ЧОДА.

Конференцію організовує Торгово-промислова палата України спільно з Комітетом по державно-приватному партнерству при ТПП України, Мінекономрозвитку та за участю Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.

Під час конференції обговорюватимуться питання захисту прав та інтересів бізнесу, методи вирішення практичних, найбільш «болючих» питань, з якими стикається бізнес при реалізації інноваційно-промислових проектів, чинні та перспективні інструменти державної та недержавної підтримки промисловості.

Також будуть проведені панельні дискусії «Як провести успішну індустріалізацію України в умовах фінансового дефіциту. Чинні та перспективні інструменти державної та недержавної підтримки промисловості», участь в яких братимуть представники урядових та банківських структур, у тому числі МФО, бізнесу, наукових кіл, обласних та місцевих державних адміністрацій та потенційні інвестори.

Ознайомитися з програмою конференції можна тут: https://ucci.org.ua/uploads/files/5beadc8068431557535451.pdf

Участь у заході – безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням: https://ucci.org.ua/events/forums-and-conferences/nova-industrializatsiia-spilni-diyi-uriadu-ta-biznesu

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x