У Городищі чоловік викрав шубу з квартири

У Городищі чоловік викрав шубу з квартири

Крадієм виявився місцевий житель, який робив ремонтні роботи у заявниці в квартирі. З приміщення чоловік викрав шубу та кошти в сумі понад 3 000 гривень. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі ГУНП України в Черкаській області.

До Городищенського відділення поліції звернулась місцева жителька із заявою про крадіжку з її квартири, а саме шуби та грошових коштів в сумі 3250 гривень. Жінка розповіла правоохоронцям, що в крадіжці підозрює свого робітника, якого вона найняла для ремонтних робіт у її квартирі. Завітавши до квартири потерпілої, працівники поліції виявили там вказаного чоловіка, який виконував свою роботу. Під час розмови з поліцейськими чоловік зізнався, що дійсно вчинив крадіжку. Він скористався моментом, коли господині не було вдома, викрав спочатку шубу, а згодом і грошові кошти, які встиг витратити. Шубу правоохоронці вилучили за місцем проживання зловмисника.

За вказаним фактом Городищенським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу Україна. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x