На Канівщині горів фельдшерський пункт

На Канівщині горів фельдшерський пункт

Вчора, 21 листопада, близько 6-ї ранку із села Полствин, на пункт зв`язку Канівської пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу в будівлі фельдшерського пункту на вулиці Центральній. Повідомляють в прес-службі УДСНС України в Черкаській області.

Місцеві жителі, які побачили вогонь, що охопив покрівлю будівлі, одразу зателефонували до Служби порятунку за номером «101».

На боротьбу з вогнем до села, що знаходиться за 23 км від міста Канів, прибув не лише черговий караул канівської пожежно-рятувальної частини, а й у відповідності до плану залучення сил та засобів місцева пожежна команда із села Синявка.

На Канівщині горів фельдшерський пункт

Спільними зусиллями вогнеборців, пожежу о 06:50 було локалізовано, а о 10:40 повністю ліквідовано. Водночас, рятувальникам вдалось запобігти поширенню вогню на поруч розташовану церкву. До гасіння пожежі залучалися 3 одиниці спецтехніки та 9 чоловік особового складу.

Вогнем пожежі завдав значних руйнувань будівлі, а також обладнанню та меблям, що знаходилися всередині пункту. За попередніми даними причиною пожежі стало коротке замикання електропроводки.

На Канівщині горів фельдшерський пункт

В Умані рятувальний підрозділ допоміг бригаді швидкої, яка поспішала на виклик
21 листопада о 17:00 автомобіль швидкої медичної допомоги, який поспішав на виклик, потрапив на слизьку ділянку дороги та не міг самостійно продовжити рух. Автомобіль, який розвернуло, частково заблокував рух транспорту вулицею Шмідта.

На Канівщині горів фельдшерський пункт

Черговий караул уманської пожежно-рятувальної частини, який прибув на місце події відбуксирував карету швидкої допомоги із слизької ділянки крутого спуску, після чого автомобіль продовжив рух.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x