Чигиринські лісівники відновили 172 гектари лісу

Чигиринські лісівники відновили 172 гектари лісу

На базі Чорнявського лісництва Чигиринського лісгоспу відбулася виробнича нарада під керівництвом директора підприємства Романа Фендюра, за участю головних спеціалістів підприємства та лісничих. Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі Черкаське обласного управління лісового та мисливського господарства.

У ході наради обговорено ряд важливих виробничих питань, зокрема – підсумки господарської діяльності за 10 місяців 2018 року, закінчення пожежонебезпечного періоду, методи підвищення ефективності виконання лісогосподарських робіт.

Крім того, директором Чигиринського лісгоспу Романом Фендюром розставлено акценти на тих напрямках роботи, які потрібно посилити наприкінці року. Серед головних – підготовка до новорічної ялинкової кампанії 2018-2019 років, організація і забезпечення охорони хвойних молодняків та плантацій новорічних ялинок від незаконних рубок у передноворічний період, створення дієвих рейдових бригад.

Підбиваючи підсумки лісокультурного сезону 2018 року у Чигиринському лісгоспі, директор підприємства відзначив успішне виконання всіх поставлених завдань. Так, за поточний рік відновлено лісових насаджень на площі 172 га, проведено доповнення лісових культур на площі 250 га, вирощено 1,107 млн шт. сіянців основних та другорядних лісоутворюючих порід (переважно сосни звичайної та дуба звичайного), заготовлено майже 10 тонн лісового насіння, з них дуба звичайного – 4100 кг, дуба червоного – 1300 кг, горіха чорного – 4400 кг, сосни звичайної – 130 кг та акації 30 кг.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x