Команда юнаків УДПУ з футзалу перемогла на черкаських змаганнях

Команда юнаків УДПУ з футзалу перемогла на черкаських змаганнях

Змагання проходили на базі Черкаського державного технологічного університету. Участь узяло сім збірних команд, які було за жеребом поділено на дві підгрупи. До групи «А» потрапили Черкаський інститут пожежної безпеки імені героїв Чорнобиля, Уманський національний університет садівництва, Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини та Черкаський державний технологічний університет. У підгрупі «Б» змагались Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького, Черкаський інститут банківської справи, Черкаська медична академія. Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі навчального закладу.

Вже в першій грі збірна команда УДПУ зустрілась з господарями ЧДТУ, де здобула перемогу 3:1, в другій грі наші хлопці переграли земляків УНУС 9:2, в третій грі зустрілись з чемпіонами минулого року ЧІПБ та обіграли дуже сильного суперника 6:2. За регламентом збірна вийшла до півфіналу, де зустрілись з ЧІБС. В складному матчі наші хлопці отримали перемогу з рахунком 4:3. Залишився останній крок – фінал за перше та друге місце, і знову нам дістався суперник якого ми вже знали і перемагали в груповому раунді – ЧІПБ. Слід віддати належне і супернику – «пожежники» завжди є одними із фаворитів футзальних баталій. І ось вже на початку гри наша збірна команда поступалася 0:2, але хлопці зібралися з силами і два рази зрівнювали рахунок 2:2 та 3:3, навіть вийшли вперед 4:3. За півтори хвилини до кінця пожежники зрівняли рахунок і основний час закінчився в нічию 4:4. Все вирішувалось в серії пенальті, де кожен повинен виконати по 3 удари. Тут наші хлопці були влучнішими за своїх суперників і тричі забили м’яча, а ті в свою чергу поцілили в ворота лише два рази.

Кольори нашого університету загищали студенти факультету фізичного виховання Владислав Осіпов, Владислав Тастанкулов, Владислав Лебедєв, Григорій Крочак, Віталій Сохацький, Артем Король, Микола Чернишов, Дмитро Рамазанов, Іван Гура, Максим Мельник, Роман Потапов, Микола Борсук та студент ННІ економіки та бізнес-освіти Сергій Коваленко. Тренер команди Олег Андрощук.

Неймовірна радість перемоги та позитивні емоції захопили нашу команду, яка вже багато років йшла до цього успіху.

У підсумку: УДПУ – І місце; ЧІПБ – ІІ місце; ЧІБС – ІІІ місце.

Вітаємо збірну команду юнаків Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини з яскравою перемогою у змаганнях з футзалу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x