У Черкасах відбудеться форум інститутів громадянського суспільства

У Черкасах відбудеться форум інститутів громадянського суспільства

Надихаючі приклади успіхів на ярмарку ініціатив, потужні виступи спікерів, практичні сесії – вже наступного вівторка в обласному центрі відбудеться форум громадських організацій та ініціатив «ГРАНТуємо зміни 4.0». Тут очікують щонайменше 300 учасників та представників громадських організацій, ініціатив, які обмінюватимуться досвідом активізації участі жителів в функціонуванні громад. Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі Черкаської ОДА.

У Черкасах відбудеться форум інститутів громадянського суспільства

Четвертий рік поспіль Департамент регіонального розвитку, Департамент культури та взаємозв’язків з громадськістю Черкаської ОДА, Черкаський обласний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів та активні громадські організацій, установи Черкаської області об’єднують зусилля, щоб обмінятися досвідом, презентувати свою роботу та запалити інших на реалізацію проектів, ініціатив та ін.

У 2015 році форум був присвячений структурі та написанню проектів, і він зібрав близько 100 учасників. Форум дав поштовх до нового рівня продуктивних взаємовідносин між громадськими організаціями і обласною державною адміністрацією, які разом його започаткували та організували. У 2016 році другий форум пройшов під темою «Якість проекту, історії успіху, та ключові фактори перемоги», понад 200 учасників прийняли в ньому участь. На форумі спікери, практики і учасники обговорювали, що потрібно для перемоги проекту. У 2017 році форуму мав тему «Партнерство заради змін». Під час заходу присутні дізналися про успішні кейси, як, об’єднавшись із владою, бізнесом чи іншими громадськими організаціями та ініціативами, створювати масштабні та круті проекти.

Цьогоріч форум «ГРАНТуємо зміни 4.0» має гасло «Громадська участь: пробудження сили» та буде присвячений практикам партиципації в невеликих містах і селах України та за кордоном.

Основні питання Форуму:
Як пробудити свою громадута перейти з нею на світлу сторону розвитку?
Як перетворити жителів із пасивних отримувачів послуг в активних творців змін?
У чому сила успішних громад, як її знайти та застосувати?
На Форумі ви зможете:

– надихнутись прикладами інших, відвідавши ярмарку успішних ініціатив із залучення громадськості;

– з допомогою потужних спікерів вивчити українську та німецьку практики залучення жителів до розв’язання проблем громади;

– отримати конкретні методики роботи із мешканцями міст та сіл, які Ви зможете застосувати після Форуму;

– зав’язати партнерства з колегами з різних регіонів України.

Програма заходу запланована на весь день. Ознайомитися з н6ею можна тут.

Зацікавилися? Реєструйтеся для участі за посиланням https://goo.gl/5hCmBX(до 23:00 25.11.2018)

Якщо ж Ви хочете презентувати діяльність/проекти вашої громадської організації чи ініціативи на Ярмарку заповніть цю форму: https://goo.gl/C5K7Mz(до 17:00 22.11.2018)

Чекаємо Вас 27 листопада о 08.30 у Черкаському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації: м. Черкаси, вул. Б. Вишневецького, 17.

Важливо! Для учасників з інших населених пунктів організатори можуть відшкодувати вартість проїзду, за умови попередньої реєстрації та наявності квитків.

Зі всіма питаннями щодо участі в заході просимо звертатися:

Даниленко Сергій – 063 995 74 34, danylenkosergii@gmail.com;

Гуськова Маргарита – 063 537 83 73, guskovamargarita@gmail.com.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x