Визначили кращих виробників цього року на Черкащині

Визначили кращих виробників цього року на Черкащині

Кількість учасників конкурсу «Черкаська якість» постійно зростає – так само, як і асортимент продукції, який представляють на розгляд комісії. Цьогоріч конкурс уже вчетверте зібрав кращих виробників області, які й отримали заслужені нагороди, інформують в прес-службі ЧОДА.

Зауважимо, для участі більше 2 десятків підприємств заявили 34 види продукції. Після проведення експертної оцінки визначили номінації: продовольчі товари – 23, промислові товари для населення – 3, товари виробничо-технічного призначення – 2, роботи і послуги – 6.
Конкурс став потужним промоційним кроком для підвищення впізнаваності нашої регіональної продукції, – зауважив перший заступник голови ОДА Віталій Коваль. – Найкраще ж підтвердження якості товарів є визнання самих покупців, коли продукти й послуги мають попит. Це вкотре доводить, що ми можемо конкурувати на рівні інших країн. Адже наш досвід, модернізація та система управління якістю дають в результаті той продукт, що потребує суспільство. І який з гідністю можна представити на міжнародних ринках.

 Визначили кращих виробників цього року на Черкащині

Віталій Володимирович також подякував за роботу фахівцям ДП «Черкасистандартметрологія» та всім виробникам. Зауважимо, у 2015-2017 роках звання переможців та призерів конкурсу здобули 67 видів продукції. У цьому році до них доєдналися ще 34 види. Тобто за час проведення конкурсу 101 вид продукції отримав заслужене визнання. Левова частка серед них – це продовольчі товари, адже Черкащина є одним із лідерів на українському ринку серед виробників сільськогосподарської продукції. Водночас знак «Черкаська якість» набуває набиякої популярності. Ним уже маркуються деякі торішні переможці. Він є і на сторінках офіційних веб-сайтів, рекламних буклетів, банерів підприємств.

В області щорічно проводиться конкурс якості продукції (товарів, робіт, послуг) «Черкаська якість» згідно з розпорядженням голови Черкаської облдержадміністрації № 313 від 01.07.2015 – з метою популяризації місцевих виробників, що виготовляють конкурентоспроможну продукцію, досягли успіхів у освоєнні ринку та приділяють велику увагу управлінню якістю.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x