Травма Ткаченка не дозволить йому дебютувати у листопаді за збірну України

Травма Ткаченка не дозволить йому дебютувати у листопаді за збірну України

Вихованець «Черкаських Мавп» – Іван Ткаченко, на жаль, не зможе найближчим часом дебютувати за збірну України. Днями Ткаченко отримав мікротравму, яка залишить талановитого форварда по-за баскетболом близько двох тижнів. У Ткаченка надрив м’яза стегна. Це підтвердив головний тренер клубу – Максим Міхельсон. Саме через це ушкодження вихованець школи «Черкаських Мавп» пропустив учорашній матч проти «Стяуа». Про це «Нова Доба» дізналася із сайту БК «Черкаські Мавпи».

Ця травма не дасть можливість Ткаченку зіграти у матчах збірної України проти Словенії (29-го листопада) та Іспанії (2-го грудня). Нагадаємо, що днями головний тренер збірної України – Євген Мурзін вперше викликав Ткаченка у табір національної збірної України.

Не допоможе Ткаченко «Черкаським Мавпим» і у грі 1/8 Кубка України проти «Шаманів». Свій перший матч у Кубку України цього сезону чемпіон України проведе проти єдиного аматорського клубу на цьому етапі змагань. Перша гра відбудеться у Києві (СК «Авангард») 24-го листопада, матч-відповідь у Черкасах 13-го грудня. До цього черкасці у рамках Суперліга Парі-Матч приймуть 6-го грудня «Дніпро».

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x