Смілянин став Чемпіоном світу та виборов перше місце на змаганнях в Литві

Смілянин став Чемпіоном світу та виборов перше місце на змаганнях в Литві

25 листопада 2018 року в м. Паневежис (Литва) відбувся 1ST WORLD CHAMPIONSHIP 2018 (Чемпіонат Світу) з традиційного карате, ініційований міжнародною організацією BUDO KARATE.

5 спортсменів Черкаської області разом з тренером ШТК «Окінава» В\’ячеславом Соб\’яніним вперше поїхали представляти Черкаси та Україну за 2 роки існування Школи карате «Окінава» на Дитячий Чемпіонат Світу з традиційного карате, вразили результатами – здобули 1 Золоту нагороду та 3 Бронзові медалі.

1. Чернявський Олександр (ДЮСШ «Олімп» м. Сміла, тренер Ковбаса С. М.) став Чемпіоном Світу та виборов перше місце в програмі куміте.
2. Максимейко Денис (ШТК «Окінава» м. Черкаси, тренери Соб\’янін В. М. та Решетняк О. С.) став бронзовим призером Чемпіонату світу та виборов 3-те місце в програмі куміте.
3. Івлєв Амір (ШТК «Окінава» м. Черкаси, тренери Соб\’янін В. М. та Решетняк О. С.) став бронзовим призером Чемпіонату світу та виборов 3-те місце в програмі куміте.
4. Павловська Валерія (ШТК «Окінава» м. Черкаси, тренери Соб\’янін В. М. та Решетняк О. С.) стала бронзовим призером Чемпіонату світу та виборола 3-те місце в програмі куміте.

Наші хлопці, Чернявський Олександр та Івлєв Амір, зустрілися в піфіналі, що дало змогу отримати Чемпіонство та бронзову нагороду.

Ще одній спортсменці ШТК «Окінава», Варченко Мирославі, не вистачило всього одного бою, щоб здобути нагороду.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x