На Кам’янщині відзначили День працівників сільського господарства

На Кам’янщині відзначили День працівників сільського господарства

Щорічно у третю неділю листопада в Україні відзначається День працівників сільського господарства. З нагоди свята 23 листопада 2018 року у приміщення Лебедівського сільського будинку культури відбулися урочистості. Це професійне свято працівників сільського господарства, підприємств по переробці сільськогосподарської сировини, заготівельних, обслуговуючих підприємств і організацій агропромислового комплексу.

На святі були присутні голова районної державної адміністрації Богдан Солошенко, голова районної ради Сергій Сундуков, керуюча справами районної ради Лєна Воробйова, головний лікар ЦРЛ Костянтин Тамко, начальник управління агропромислового розвитку та надзвичайних ситуацій районної державної адміністрації Вадим Косюченко, начальник відділу Держгеокадастру у Кам’янському районі Руслан Дорошко, сільгоспвиробники району та інші.
На святі відбулося нагородження кращих працівників галузі з врученням грамот від голови райдержадміністрації Богдана Солошенка та голови районної ради Сергія Сундукова.

Голова районної державної адміністрації Богдан Солошенко подякував працівникам сільськогосподарської галузі за їхню невтомну працю та побажав аграріям міцного здоров\’я, щастя, родинного затишку.

До вітального слова також приєдналися голова районної ради Сергій Сундуков та начальник управління агропромислового розвитку та надзвичайних ситуацій районної державної адміністрації Вадим Косюченко.

Для всіх присутніх у залі сільського будинку культури з нагоди свята була організована цікава концертна программа у виконанні народного аматорського колективу «Хрещатик».

Ірина Скорик

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x