На Черкащині затримали молодика, який вбив свою бабусю

На Черкащині затримали молодика, який вбив свою бабусю

Ним виявився житель Городищенського району. Молодик наніс потерпілій три удари сокирою по голові. За даним фактом відкрито кримінальне провадження, підозрюваного затримано. Про це інформує прес-служба ГУНП України в Черкаській області.

До Золотоніського відділу поліції звернулась жителька району з повідомленням про вбивство. Вона розповіла, що приїхали в село до матері, яка останніх 4 місяці проживала з її сином. Коли відчинила двері – побачила закривавлене тіло матері. Під час розмови з сином дізналася, що це він наніс потерпілій тілесні ушкодження. Жінка злякалася та втекла з місця події і викликала поліцію.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. В будинку знаходився молодий чоловік – внук потерпілої, який зізнався у вчиненому. Розповів, що конфліктував з потерпілою. Вночі взяв сокиру та наніс нею декілька ударів потерпілій, від яких вона померла на місці.

Речові докази вилучено. Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п\’ятнадцяти років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x