Благодійники опікуються Канівським будинком матері та дитини

Благодійники опікуються Канівським будинком матері та дитини

Після того, як 1 червня «Нова Доба», організувала і провела фотопроект «Хочу до мами» одні з меценатів, які допомагали нам зі збором подарунків для дітей, які стали героями цього фотопректу, не залишили цю справу. Члени ротарі-клубу «Черкаси-Центр» взяли під постійну опіку Канівський будинок матері та дитини. Вони постійно відвідують цей заклад, і активно опікуються дітками та їхніми мамами, надаючи їм допомогу.

Члени ротарі-клубу «Черкаси-Центр» вже декілька разів відвідали цей заклад, дарували його мешканцям одяг, засоби гігієни, солодощі та цукерки. За кошти благодійників облаштовано невеличкий комп’ютерний клас: придбано комп’ютер ноутбук та іншу оргтехніку. Нещодавно «ротарійці» знову відвідали діток і привезли їм одяг та фрукти. Також вони помітили, що біля будинку, де гуляють мами з дітками, немає лавочки. Тому вони з власної ініціативи і за власні кошти придбали і встановили цю необхідну річ.

– Коли ми приїжджаємо і спілкуємося з мамами та дітками Канівського будинку матері та дитини, ми розуміємо, наскільки ці люди потребують допомоги, наскільки вони вразливі, і бути осторонь і бути байдужими, коли ти вже побачив їх один раз, більш ти не зможеш, – коментує дії організації, яку він представляє, паст-президент ротарі-клуб «Черкаси-центр» Олександо Горох. – Для ротарійців основним покликанням у своєму житті є – творити добро людям, і ми дуже раді, що в нас є нові підопічні, яким ми можемо подарувати частинку своїх сердець.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x