Податкова міліція припинила діяльність підпільної заправки в Черкасах

Податкова міліція припинила діяльність підпільної заправки в Черкасах

У рамках проведення операції «Акциз-2018» працівниками податкової міліції спільно з працівниками відділу фактичних перевірок, контролю за готівковими операціями головного управління ДФС у Черкаській області на території області виявлено факт здійснення зберігання та реалізації паливно-мастильних матеріалів на власних автомобільних газозаправних пунктах посадовими особами підприємства, які не мали жодних дозвільних документів на даний вид підприємницької діяльності. Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі Головного управління ДФС у Черкаській області.

За результатами проведеного огляду із незаконного обігу вилучено понад 8,5 тисяч літрів паливно-мастильних матеріалів (скрапленого газу) орієнтовною вартістю 137 тисяч гривень.

За порушення порядку провадження господарської діяльності організаторам нелегального АГЗП загрожують адміністративні санкції. Триває подальша перевірка.

Загалом з початку місяця за результатами проведених податковою міліцією Черкаської області заходів припинено діяльність 5 нелегальних автомобільних газозаправних пунктів, з незаконного обігу вилучено 29 тисяч літрів паливно-мастильних матеріалів орієнтовною вартістю близько 500 тисяч гривень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x