Кам’янські лісівники з робочим візитом побували у колег на Сумщині

Кам’янські лісівники з робочим візитом побували у колег на Сумщині

Днями делегація лісівників з Кам’янського лісгоспу побувала з робочим візитом у ДП «Свеське лісове господарство» Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства. Знайомились із досвідом роботи колег директор Кам’янського лісгоспу Віталій Верес, головний лісничий Василь Борота, головний інженер Олег Котляренко. Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Насамперед знайомилися з досвідом свеських лісівників у модернізації виробничих процесів та оглянули роботу сучасних механізмів з догляду за лісом.

Зустрічали лісівників з Черкащини головний лісничий Свеського лісгоспу Ігор Комарицький та головний інженер Василь Люльчук.

Оглянули об’єкти центральної садиби лісгоспу, клас учнівського лісництва та музей історії лісгоспу, облаштовані у центральному адмінприміщенні.

Відвідали АТК та котельню лісгоспу. Оглянули цех з випуску пелет, введений в дію у 2015 році, та цех переробки деревини, де цього року модернізовано виробництво. Побували на плантаціях лісових культур, догляд за якими свеські лісівники проводять за допомогою придбаних минулого року сучасних мульчерів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x