385 електронних кабінетів роботодавця є у Черкасах

385 електронних кабінетів роботодавця є у Черкасах

У Черкаському міському центрі зайнятості впроваджено використання у роботі з клієнтами відеорезюме та он-лайн співбесід з роботодавцями, що значно підвищує ефективність самопрезентації, економить час шукачів роботи та роботодавців. Про це інформує пре-служба установи.

Кожен безробітний має можливість в центрі зайнятості отримати допомогу не тільки в складанні звичайного резюме та розміщенні його на інтернет-ресурсах з пошуку роботи.

– Бажаючий може звернутися за допомогою до фахівців, щоб відзняти коротку самопрезентацію, яка дозволить роботодавцю отримати первинне враження про претендента та прийняти рішення щодо призначення особистої зустрічі. На сьогодні в Черкаському міському центрі зайнятості банк відеорезюме налічує 8 відео. У свою чергу співбесіда в он-лайн режимі покликана полегшити процес переговорів з роботодавцем. Це швидко, зручно та дієво, як для безробітного так і для роботодавця. У 2018 році цією послугою скористалося 243 роботодавця та безробітних. Серед роботодавців, які проводять он-лайн співбесіди є КП «Черкасиводоканал», ПАТ «Азот», ПрАТ «Юрія», Черкаська філія ПАТ «Укрпошта», ТОВ «Світ ласощів», КП «Черкаська служба чистоти», КП «Черкасиелектротранс», КП «Черкаська обласна дитяча лікарня» та інші», – відзначає директор Черкаського міського центру зайнятості Оксана Щербак.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x