У Черкасах чоловік поцупив товар з магазину

У Черкасах чоловік поцупив товар з магазину

26 листопада до патрульної поліції надійшло повідомлення від охорони одного з торговельних закладів про те, що працівники магазину затримали невідому особу, яка намагалася скоїти крадіжку товару на суму 427 гривень. Про це інформує прес-служба Патрульної поліції області.

Отримавши повідомлення черговий екіпаж виїхав на місце події, де й задокументував факт вчинення крадіжки. В ході опитування інспектори встановили, що до кримінального правопорушення причетний 33-річний місцевий мешканець, який уже раніше притягався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок.

Він розповів, що коли зайшов до магазину, скористався тим, що за його діями ніхто не спостерігає непомітно поцупив засоби гігієни, плоскогубці, лампочки та, намагався пройти попри касу, не заплативши.

Проте, на виході був затриманий працівниками супермаркету, які помітили зловмисника, та одразу ж викликали поліцію. Поцуплений товар вилучено та повернено на зберігання.
Також, чоловік зізнався, що в камері схову є його сумка з ручним інструментом: викрутки, сокира, плоскогубці, ключі та ніж за допомогою якого, він неодноразово крав метал з підвалів багатоповерхівок.

Зараз у цій справі розбираються слідчі Черкаського відділу поліції, куди затриманого доставили патрульні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x