У Черкасах встановили рекорд України з колективного присідання (ВІДЕО)

У Черкасах встановили рекорд України з колективного присідання (ВІДЕО)

1 травня на Соборній площі черкащани та гості міста встановили рекорд України з колективного присідання. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Юрій Ткаченко зазначив основну мету цього заходу: «Хочу, щоб Росія й весь світ побачили, що наша зброя найсильніша – це єдність».
4025 учасників взяли участь в колективному присіданні. Такої кількості учасників організатори не очікували. Крім черкащан, були й представники з усіх областей і з АР Крим, яку представляла Злата Огневич. 25 раз присідали всі учасники акції за кожну з областей України.

В результаті Лана Вєтрова керівник національного реєстру рекордів засвідчила встановлення рекорду України та голові ОДА сертифікат про рекорд, а також книгу, куди ввійде рекорд Черкас.

Чому саме вирішили встановити рекорд з присідання, розповів Юрій Олегович:
– Присідання пов’язане з перемовинами, тобто присісти за стіл, зокрема на сьогодні за стіл переговорів. От й зараз у цей складний час ми хочемо, щоб всі області України, всі політики, всі небайдужі українці сіли за стіл переговорів, домовилися, що Україна в нас одна єдина й неподільна. Це ніби заклик всім від черкащан.

Після встановлення рекорду Юрій Ткаченко разом з представниками усіх областей заклали так званий Пагорб єдності, додавши до капсули часточку землі з кожного регіону України. Цю землю зірки, спортсмени привезли з рідних їм місць.
Фоторепортаж тут.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x