Встановлюємо елітні вхідні двері в приватний будинок: яку модель краще обрати, знають фахівці

Встановлюємо елітні вхідні двері в приватний будинок: яку модель краще обрати, знають фахівці

Встановлюємо елітні вхідні двері в приватний будинок у Львові: яку модель краще обрати, знають фахівці wisniowski-vorota-kiev.com.ua

Зовнішні системи преміум-класу повинні мати певні характеристики: надійність, безпечність та стильне оформлення. Саме тому ми пропонуємо звернути увагу на алюмінієві двері Wisniowski від польського виробника. Вони виготовляються у декількох колекціях, спрямованих на конкретні особливості будинку та вимоги замовника. Щоб зрозуміти, яка модель потрібна саме вам, потрібно оглянути конструкційні параметри різних зовнішніх систем. Фахівці «ЗАВОД WISNIOWSKI» добре знаються на них та із задоволенням розкажуть, який виріб краще встановити в приватному будинку.

Вхідні металеві двері з Польщі – якість та функціональність

Офіційний представник відомого бренду пропонує всі можливі модифікації зовнішніх систем в Україні. Кожна модель зібрана з алюмінієвих профілів із терморозривом та надійної фурнітури, але має власні характеристики. Виготовлення дверей відбувається на автоматизованій лінії з сучасним обладнанням, а також використанням технологій останнього покоління.
Вхідні конструкції оснащені якісними ущільнювачами, а проміжок між алюмінієвими листами заповнено щільним пінополіуретаном. Саме це дозволяє надійно зберігати тепло в приміщенні при будь-якій погоді та захищати будинок від вуличного шуму.
Також виробник пропонує автоматичне управління конструкціями: розробка io-homecontrol дозволяє підключити контролер до системи TaHoma та Connexoon Access від бренду Somfy. Завдяки цьому він отримує з’єднання з електричним замком, а ви маєте можливість керувати інтелектуальною конструкцію через смартфон.

Elitni dveri dlya pryvatnoho budynku u L'vovi

Elitni dveri dlya pryvatnoho budynku u L'vovi

Зовнішні двері CREO – універсальне рішення

Дана модель має товщину стулки 77 мм та декорування у вигляді фрамуг з трикамерним склінням. Система відрізняється оптимальним коефіцієнтом тепловіддачі при максимальних розмірах (1400х2500 мм) – 0,8 Вт/м2K, та відмінними властивостями звукоізоляції –Rw= 36 Db.
Ціна вхідних дверей залежить від обраної додаткової фурнітури та дизайну. До речі, радимо звернути увагу на унікальну модель CREO 300. Вона стала популярною серед власників приватних будинків за рахунок того, що стиль та спосіб оформлення обирає безпосередньо сам замовник. Більш того, виробник надає клієнту можливість створити зовнішню конструкцію за власним ескізом.

Двері в будинок DECO – вхідні системи на будь-який випадок

Ця колекція складається з трьох лінійок – LIGHT, BASIC та PLUS. Вони відрізняються між собою теплоізоляційними властивостями (від 1,5 Вт/м2K до 2,0 Вт/м2K)та товщиною полотна (60/70/77 мм).

Pol's'ki vkhidni dveri Wisniowski u L'vovi

Pol's'ki vkhidni dveri Wisniowski u L'vovi

Стандартна комплектація кожної моделі складається зі стулки та порога з терморозривом, вставки з двокамерним склінням, декоративними елементами з нержавіючої сталі, ручки Tokyo та триточкового автоматичного замка.
Якщо ви вирішили купити двері у Львові саме з цієї серії, радимо завітати до офіційного шоу-руму «ЗАВОД WISNIOWSKI» та проконсультуватися у наших спеціалістів. Вони оберуть оптимальну модель з урахуванням ваших побажань та вимог приміщення.


Вхідні двері для приватного будинку PLUS LINE

Дана колекція надає безмежні можливості як у виборі дизайну, так і додаткових систем безпеки. Вона розподілена на три моделі (MB60E, MB70 таMB86ST), які, відповідно, мають різні конструкційні характеристики. Кожна з них виготовлена з алюмінієвих профілів, а от товщина стулки складає 60, 70 або 86 мм.
Відрізняються також склопакети: MB60E обладнана однокамерним, а MB70 таMB86ST – двокамерним або гладкою панеллю. Моделі збираються з одним чи двома полотнами, що дозволяє перекрити будь-який по ширині прохід.
За бажанням клієнта, зовнішні системи обладнуються додатковою фурнітурою для більш комфортної експлуатації.


Як замовити польські двері WISNIOWSKI у Львові?

Дізнатись більше подробиць про елітні вхідні системи можна за будь-яким вказаним номером: +38 (044) 209-58-18; +38 (050) 993-70-77.

Встановлюємо елітні вхідні двері в приватний будинок: яку модель краще обрати, знають фахівці

Менеджери з задоволенням нададуть інформацію щодо доступних кольорових оформлень, а також умов замовлення виготовлення дверей, доставки та установки.
Відвідайте офіційний салон «ЗАВОД WISNIOWSKI Львів» – в ньому можна ознайомитись з польською продукцією та варіантами декорувань. Кожному гостю шоу-руму надається професійна консультація та знижка на покупку. Приходьте за адресою: вул. Городоцька, 286-Б, поверх 4, офіс 1!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x