Черкащанин убив свого брата і викликав поліцейських

Черкащанин убив свого брата  і викликав поліцейських

Ним виявився житель Черкас, який доглядав за потерпілим. Йому оголошено про підозру та взято під варту. Триває слідство. Інформують в секторі комунікації поліції Черкаської області.

До чергової частини Черкаського відділу поліції зателефонував житель Черкас та повідомив, що у власній квартирі він виявив труп свого рідного брата. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронцям, що прибули за викликом, двері відчинив заявник, який був у стані сильного алкогольного сп’яніння. Його померлий брат, мешканець цієї ж квартири, лежав на ліжку з чисельнними тілесними ушкодженнями тулуба. В ході розмови чоловік зізнався, що саме він вбив свого брата. Свої дії пояснив тим, що перебував у стані алкогольного сп’янінні, а із загиблим у нього були неприязні стосунки. Чоловік бив потерпілого руками і ногами. Від нанесених тілесних ушкоджень потерпілий помер на місці події.

Черкаським відділом поліції підозрюваному оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та обрана міра запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x