Майбутні педагоги подарували свято вихованцям і працівникам черкаського терцентру

Майбутні педагоги подарували свято вихованцям і працівникам черкаського терцентру

Свято милосердя і добра подарували студенти навчально-наукового інституту педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва вихованцям і працівникам Територіального центру надання соціальних послуг міста Черкаси. Про це інформує прес-служба ЧНУ.

Концертна програма, підготовлена майбутніми соціальними працівниками, справила приємне враження на учасників заходу. Свої творчі здібності також продемонстрували і самі вихованці Центру. Вони виконали вальс, польку та заспівали українських народних пісень. Своїми виступами виконавці вчергове підтвердили, що незалежно від стану здоров’я і настрою, варто вірити в свої можливості і продовжувати жити активним життям.

— Ми щиро вдячні всім, хто організував сьогоднішній захід. Особлива подяка студентам Черкаського національного, які постійно співпрацюють із нами. У світі живуть мільйони людей: здорових і, на жаль, тих, хто має вади здоров’я. Тому так важливо не лише знати це, а й робити добрі справи, — зазначила директор Центру Альона Щербак.

Про співпрацю з Територіальним центром надання соціальних послуг говорить начальник відділу виховної роботи ЧНУ імені Богдана Хмельницького Людмила Солодка:

— Родина Черкаського національного університету завжди підтримує благодійні акції та є їх ініціатором. Казкові птахи на стінах Центру — це наш перший спільний проект. Сьогодні — благодійний концерт. Упевнена, що невдовзі ми знову зустрінемося.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x