У медичному центрі «ЛУР» можна отримати якісну консультацію і лікування

У медичному центрі «ЛУР» можна отримати якісну консультацію і лікування

Лікар-кардіолог першої кваліфікаційної категорії, лікар УЗД Марина Карпець медичного діагностичного центру «ЛУР» розповіла про причини виникнення захворювань серця, їхні симптоми та обстеження, які необхідно пройти.

– Першими симптомами захворювання серця є болі в грудях, швидка втомлюваність, задишка, неправильне серцебиття (неритмічне, пришвидшене – більше 100 ударів за хвилину), запаморочення, утруднення дихання, – зауважує лікарка. – На сьогодні хвороби серця і судин є головною причиною смертності не тільки в Україні, а й у світі загалом. Тому раджу не нехтувати своїм здоров’ям і регулярно відвідувати профілактичні консультації у фахівців.

Також лікар рекомендує звертатися на консультацію до кардіолога людям, які страждають на цукровий діабет та інші супутні захворювання. Адже у таких пацієнтів може підвищуватися тиск, це є передумовою розвитку таких ускладнень, як інсульт, інфаркт чи тромбоемболії.

Після 50-річного віку є ймовірність виникнення ішемічної хвороби серця чи аритмії, особливо на тлі атеросклерозу, або якщо батьки пацієнта страждають на ці захворювання. Лікар зауважує, що до 50 % захворювань серця можна уникнути, якщо запобігти розвитку атеросклерозу. Крім того, багато проблем із серцем є результатом поганого харчування, малорухливого способу життя, забруднення навколишнього середовища або вживання тютюну.

У медичному діагностичному центрі «ЛУР» можна отримати консультацію лікаря-кардіолога та обстежитись: УЗД серця, УЗД судин шиї та голови, добове моніторування ЕКГ (електрокардіографія) та АТ (артеріальний тиск).

– Комплекс ультразвукових досліджень (УЗД) – це дослідження стану органів та тканин за допомогою ультразвукових хвиль. Ультразвукова діагностика є високоінформативним методом дослідження, абсолютно нешкідливим для пацієнта за доступною ціною у нашому центрі, – говорить Марина Карпець. – Окрім того, ультразвукове дослідження не вимагає складної попередньої підготовки і не займає багато часу у пацієнта.

Ультразвукові дослідження в медичному діагностичному центрі «ЛУР» проводять на апараті «General Electric» Logiq P7 експертного класу, повністю укомплектованого для проведення максимального спектру ультразвукових досліджень, в тому числі доплерівських досліджень, панорамного сканування, об’ємного зображення в реальному часі, дослідження мікроциркулярного русла та інших.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x