«Черкаські Мавпи»-2 обіграли лідера Вищої ліги

«Черкаські Мавпи»-2 обіграли лідера Вищої ліги

Друга команда Черкаських Мавп, до складу якої входять молоді вихованці клубу, обіграла лідера чемпіонату – БК «Рівне» з рахунком 90:84. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту БК «Черкаські мавпи».

Вихованці Едуарда Скрипця стали справжньою сенсацієюю у Віщій лізі. На власному паркеті черкаська команда завдала першої поразки в сезоні баскетболістам з Рівного, які до цього мали баланс 11-0. В свою чергу в Мавп до цього поєдинку було дві перемоги в такій же кількості зустрічей.

У першій половині гості не змогли нейтралізувати атакувальний запал наших хлопців. Тож на велику перерву Мавпи мали 9 очок переваги. У третій чверті рівненці відіграли чотири бали. Проте, у вирішальній 10-хвилинці господарі не дозволили гостям остаточно переломити хід зустрічі на свою користь. Відтак у Вищій лізі більше не залишилося з початку сезону команд без поразок.

Кращим в складі черкаського клубу став Микита Воєвода, який набрав 28 балів (4/8 двоочкові, 5/11 триочкові). За крок від тріпл-даблу зупинився інший вихованець черкаської школи баскетболу – Микита Руслов, на його рахунку 13 очок, 9 підбирань та 9 результативних передач.

У першій грі команд, 30 листопада, Мавпи поступились з рахунком 60:75.

Наступний поєдинок наша команда зіграє 8 грудня в гостях у Южному, де зустрінеться з дублючим складом Хіміка.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x