У Черкасах звільнили пенсіонерку із замкненої квартири

У Черкасах звільнили пенсіонерку із замкненої квартири

Учора, 3 грудня о 10:50 потрібне було надання допомоги по відкриванню вхідних дверей в одній із квартир на вулиці Пастерівській, в середині якої самостійно перебувала громадянка літнього віку, яка не могла відчинити двері та потребувала медичної допомоги, через встановлення попереднього діагнозу – перелом правої нижньої кінцівки. Про це повідомляє Черкаський МРВ УДСНС України у Черкаській області.
По прибуттю на місце виклику рятувальники 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини за допомогою автодрабини потрапили через вікно у квартиру та відчинили вхідні двері зсередини.
Цього ж дня о 19:40 особовим складом 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини надавалася допомога громадянці по відкриванню вхідних дверей квартири житлового будинку, в якій знаходився її 12-річний син, котрий не відчиняв двері та протягом тривалого часу не виходив на зв’язок. Працівники пожежно-рятувальної служби, за допомогою висувної драбини, через вікно, проникли в помешкання та розбудили дитину, котра міцно спала.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x