Учень Золотоніської спеціалізованої школи №1 став переможцем Всеукраїнської олімпіади з економіки

Учень Золотоніської спеціалізованої школи №1 став переможцем Всеукраїнської олімпіади з економіки

29 листопада у Київському політехнічному інституті імені Ігоря Сікорського дипломи лауреатів стипендії Президента України вручили переможцям Всеукраїнських етапів конкурсу-захисту науково-дослідницьких Малої академії наук України та учнівських олімпіад з базових предметів. Серед числа стипендіатів – учень Золотоніської спеціалізованої школи №1 Віталій Веремієнко, повідомляє сайт «Золотоноша».

Талановитий хлопець цього року став переможцем Всеукраїнської олімпіади з економіки. Провели її навесні в Ужгороді. За результатами нелегких змагань Віталій досяг найвищого успіху з відривом 14 балів від наступного учасника. Окрім цього, він представляв Золотоношу на міжнародних змаганнях із Пранглініме – естонської гри усного рахунку. Участь взяли більше 150 учасників із Грузії, Естонії, Латвії, Литви, Словенії та України.

Також у травні Веремієнко був нагороджений обласною почесною відзнакою «Відмінник захисту Вітчизни». Її на базі на базі Головного центру Державної прикордонної служби України вручив голова ОДА Юрій Ткаченко. Останній успіх на сьогодні – перемога у регіональному турнірі юних знавців курсу «Фінансова грамотність». У турнірі взяло участь 12 команд, а за підсумками змагань перемогу здобув колектив «ZOLO» спеціалізованої школи №1 під керівництвом учителя Наталії Кодак. Відзнакою журі, оргкомітету та директора Черкаського банківського інституту був нагороджений капітан і команди – Віталій Веремієнко.

Як повідомляє офіційний сайт КПІ, на столичному заході дипломи і нагороди юним лауреатам вручила Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич. Крім того, їх вітали Президент Малої академії наук, академік Національної академії наук України Станіслав Довгий.

Стипендії Президента України за свої інтелектуальні досягнення отримали 270 школярів і студентів-першокурсників.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x