На Золотоніщині припинили діяльність газової автозаправки

На Золотоніщині припинили діяльність газової автозаправки

Золотоніською місцевою прокуратурою спільно з працівниками Золотоніського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області та Золотоніського районного відділу Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області та іншими контролюючими органами 04.12.2018 припинено незаконну діяльність автомобільного газозаправного пункту, розташованого в Золотоніському районі, де реалізовувався скраплений газ без відповідних дозвільних документів, створюючи загрозу безпеці людей. Про це інформує прокуратура Черкаської області.

Установлено, що зазначений пункт працював без дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки при експлуатації автозаправочної станції.

Під час огляду правоохоронцями вилучено документацію, що підтверджує реалізацію скрапленого газу, грошові кошти, газозаправочне обладнання, устаткування, призначене для заправки транспортних засобів.

За вказаним фактом зареєстровано кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 272 Кримінального кодексу України. На цей час розслідування триває, наразі до суду готується клопотання про арешт тимчасово вилученого майна.

Довідково: за вчинене правопорушення винним особам загрожує до 3 років обмеження волі, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x