Уманчанка у списку збірної команди України з футзалу

Уманчанка у списку збірної команди України з футзалу

Головний тренер жіночої збірної України Олег Шайтанов оголосив список футзалісток на поєдинки зі Словаччиною. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту «Черкаський спорт».

У списку 15 гравців, які з 3 по 6 грудня проходитимуть навчально-тренувальний збір в Ужгороді та після цього візьмуть участь у міжнародних товариських поєдинках зі збірною Словаччини. Приємно відзначити, що у таборі збірної і вихованка уманського футболу Олена Цикаленко (на знімку у футболці під №12).

Воротарі: Вікторія Сагайдачна («Tesla»), Олена Цикаленко («ПЗМС»/«Ятрань-Берестівець»).
Польові гравці: Сніжана Воловенко, Анастасія Кліпаченко, Ірина Дубицька, Альона Кирильчук, Анна Сидоренко, Олена Павленко, Ірина Майбородіна, Юлія Шевченко (всі – «IMS-НУХТ»), Євгенія Шаповал, Юлія Дударчук (обидві – «ПЗМС»), Юлія Титова («Tesla»), Анна Шульга («Agenta Girls Szekszard», Угорщина), Юлія Форсюк («Будстар-НПУ»).

У рамках підготовки до Євро-2019 7-8 грудня підопічні Олега Шайтанова проведуть два міжнародних товариських поєдинки зі збірною Словаччини в ужгородському СК «Zinedine». Старт першої зустрічі запланований на 18:30. Другий поєдинок розпочнеться о 14:30.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x