Ми змінюємо країну

Ми змінюємо країну

Пост вдячності випускникам ліцею, завдяки яким стало можливим об’єднати старшокласників для проведення фінансової гри «Життєвий капітал», за їхню ґрунтовну підготовку, інвестований час і зусилля, мотиваційні та надихаючі власні історії успіху, бажання сприяти розвитку свого закладу та допомагати ліцеїстам зрозуміти, що їхнє майбутнє потрібно будувати на навичках фінансової грамотності, розумінні сучасних економічних тенденцій і викликів.

Ми змінюємо країну

Турнір завершився визначенням переможців: І місце посів Дмитро Бабяк, ІІ − Вікторія Шастун, ІІІ – Денис Тертичний. Кожен із переможців та учасників мав змогу обрати собі подарунок – це книги, список яких обрали та придбали спеціально для цієї події Віталій Мельнів, Ігор Мельніков, Настя і Анатолій Клімовичі, Олег Корп, Вадим Шкребко і Микола Блоха. Високу оцінку грі дали всі її учасники − це пізнавально, цікаво, навчає думати, аналізувати, ризикувати, будувати стратегії, планувати фінансові події, передбачати сьогодні дії, що матимуть наслідки у майбутньому.

Ми змінюємо країну

Гра допомагає усвідомити власну економічну поведінку, важливість фінансових знань, розвиває уміння бюджетних розрахунків, дає багато відповідей на сучасні виклики, сприяє розумінню сутності фінансової свободи та можливостей її досягнення для реалізації життєвих цілей та важливої соціальної місії!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x