Черкащанин обікрав у сусіда гараж

Черкащанин обікрав у сусіда гараж

До чергової частини Придніпровського районного відділу міліції звернувся 66-річний місцевий житель із заявою про те, що невідома особа викрала з його гаража зварювальний апарат та електроінструмент. Зловмисником, який обікрав гараж місцевого жителя, виявився його колишній сусід. Крадія затримано. Його дії кваліфіковані за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Про це „Нова Доба” дізналася в УМВС країни в Черкаській області.

Ретельно оглянувши місце пригоди та опитавши сусідів потерпілого, працівники міліції розпочали пошуки зловмисника. Під час оперативно-розшукових заходів та перевірки можливих місць збуту вживаної техніки, правоохоронцям надійшла інформація від громадян, що невідомий чоловік схожий за описом на колишнього чоловіка сусідки потерпілого, продавав на ринку зварювальний інструмент та електроприлади по дешевій ціні. Працівники міліції вирушили перевірити отриману інформацію, яка в подальшому знайшла своє підтвердження. Зловмисника було затримано та доставлено до райвідділу міліції. Під тиском незаперечних доказів та показів свідків 32-річний чоловік повністю зізнався у вчиненому та розповів, що напередодні у вечері приходив відвідати свого сина та віддати борг колишньому сусіду. Побачивши, що його не має вдома, вирішив цим скористатися. Знайшов у схованці дублікати ключів від гаража, відчинив його та викрав електроінструмент. Викрадені речі продав на місцевому ринку. Виручені кошти витратив на свої потреби.

За даним фактом слідчим відділом Придніпровського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частино 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x