До Черкасах завітає відомий музикант

До Черкасах завітає відомий музикант

Чи мріяли ви провести вечір у компанії улюбленого артиста? Поставити йому запитання, почути життєві мудрощі та цікаві історії? Зрештою, обійняти та зробити селфі? Саме вечір такого формату – де багато живого спілкування, тепла, дружніх розмов та живої музики – проведе в Черкасах культовий співак та музикант Олег Скрипка. Захід відбудеться 12 грудня о 19:00 у Будинку культури (вул. Благовісна, 170). Про це «Новій Добі» повідомили організатори заходу.

До Черкасах завітає відомий музикант

Легенда. Символ. Український рокер, фронтмен гурту «Воплі Відоплясова». Скрипка та «ВВ» давно стали візитівками української музики. Разом з їх піснями ми плавали по «Хвилях Амура», гуляли «Країною мрій» та чекали, коли прийде «Весна». А альбом «Музіка» навіть побував у космосі. Саме його взяв з собою у далекому 1997 році космонавт Леонід Каденюк – як один із символів української незалежності.
Крім того, Олег Скрипка є засновником та режисером фестивалів, знакових для української культури, – «Країна мрій» та «Монмартр на Андріївському узвозі».

Співак запевняє: «Такого дійства ви давно не бачили!» Діалог, перфоманс, несподівані імпровізації, які, безумовно, супроводжуватимуться улюбленими всім піснями під акомпанемент самого ж виконавця на баяні та гітарі. Цей вечір обов’язково запам’ятається як тонким поціновувачам творчого доробку легендарних «Воплів», так і тим, хто захоче познайомитися ближче із особистістю невгамовного керманича «ВВ».

У рамках туру вже з успіхом пройшли виступи у польських містах Жовква та Люблін, а також у Львові. Не пропустіть нагоду доторкнутися до легенди в Черкасах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x