На Черкащині з’явиться структура, що залучатиме інвестиції

На Черкащині з’явиться структура, що залучатиме інвестиції

На Черкащині буде створена структура, що займатиметься роботою з капіталовкладеннями та підвищенням інвестиційної привабливості регіону. Про це підчас робочої зустрічі домовились голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко з міністром економіки Павлом Шереметою. Про це «Нова Доба» дізналася в ОДА.

Обласний очільник зазначив, що за останні роки на Черкащині відбувся відтік капіталовкладень, оскільки інвестори покидали регіон через корупцію у органах обласної влади. Тепер потрібно працювати на відновлення довіри інвесторів до нашого регіону і міністерство економіки готове у цьому сприяти.

– Міністр відвідає Черкащину після президентських виборів. До того часу ми розробимо концепцію роботи структури, яка буде займатись підвищенням інвестиційної привабливості Черкащини, – переказує результати зустрічі Юрій Ткаченко. – Я спілкувався з фахівцем, що має чималий досвід роботи за кордоном із залучення інвестицій. Він також був присутній на зустрічі і запропонував міністрові своє бачення розвитку Черкащини у напрямку залучення капіталовкладень у регіон.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x