У Черкасах підняли одразу два прапори ВМС

У Черкасах підняли одразу два прапори ВМС

У центрі Черкас на флагштоці біля будівлі Черкаської міської ради сьогодні, 6 грудня підняли прапор Військово-морських сил України. Замайорів також ще один такий прапор і біля Черкаської облдержадміністрації. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Таким чином черкащани сьогодні висловили свою підтримку українським морякам, які опинились у полоні після нападу росіян у Керченській протоці 25 листопада. Серед них є двоє жителів з Черкащини: смілянин Олег Мельничук та христинівчанин Владислав Костишин.

У Черкасах підняли одразу два прапори ВМСУ Черкасах підняли одразу два прапори ВМС

Стяг військово-морських сил біля мерії підняли заступник міського голови Черкас Ігор Волошин та вихованець «Клубу юних моряків» Євген Воронюк.

– Цей прапор сьогодні замайорів, як і в багатьох інших містах України, у знак солідарності з нашими моряками та їхніми рідними. Уся територіальна громада прагне, аби якомога швидше вони повернулися додому, –зазначив Ігор Волошин та привітав усіх із Днем Збройних сил України. – Ми сьогодні зібралися тут, аби щирими словами та дружньою підтримкою привітати наших захисників з професійним святом – Днем Збройних Сил України.

У Черкасах підняли одразу два прапори ВМСУ Черкасах підняли одразу два прапори ВМС
Біля Черкаської обласної державної адміністрації підняти прапор випала честь ветерану АТО, капітану третього рангу Віктору Шульзі.

У своєму виступі голова ОДА Олександр Вельбівець відзначив: «Нині уся світова спостерігає за українськими моряками, якіх обстріляли і захопили у полон війська Російської Федерації. РФ вчергове демонструє, що не зважатиме на жодні договори і домовленості. Вони напали на нас відкрито, не ховаючись за спинами зелених чоловічків. Нині весь світ на боці України. І ми повинні продемонструвати єдність і підтримку нашим морякам».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x