На Кам’янщині обговорили стан доріг

На Кам’янщині обговорили стан доріг

За ініціативи голови районної державної адміністрації Богдана Солошенка 05 грудня 2018 року в залі засідань будинку рад відбулася робоча нарада. На порядок денний виносилося питання надання пропозицій щодо переліку ремонту доріг загального користування місцевого значення та вулиц і доріг комунальної власності у населених пунктах району на 2019 рік.

В нараді взяли участь голова районної ради Сергій Сундуков, представники Кам’янської ОТГ, керівники організацій, депутати районної ради, голови сільських рад.

– Розуміючи усю складність із фінансовими ресурсами, наш район має долучитися до ремонту доріг та внести свою частку на співфінансування. Адже по цих автодорогах здійснюється підвіз учнів до загальноосвітніх навчальних закладів, під’їзд до медичних закладів та інших соціально-важливих об’єктів, що знаходяться в нашому районі, – зазначив Богдан Миколайович.

В ході наради присутні сільські голови мали змогу висловити свої бачення та пропозиції.

Після обговорень було вирішено, що сільські голови мають надати інформацію щодо можливості дольової участі у співфінансуванні робіт з проведення ремонту доріг.

Ірина Скорик

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x