Черкаські вокалісти – переможці ІІІ Всеукраїнського конкурсу молодих виконавців джазу «Джаз-Палітра»

Черкаські вокалісти – переможці ІІІ  Всеукраїнського конкурсу молодих виконавців джазу «Джаз-Палітра»

У Черкасах із 29 листопада до 1 грудня 2018 року в м. Черкаси проходив ІІІ Всеукраїнський конкурс молодих виконавців джазу «Джаз-Палітра». Конкурс відбувся у приміщенні музичного училища ім. С.С. Гулака-Артемовського та був призначений для учнів мистецьких шкіл, студентів музичних училищ та музичних академій України. Про це «Новій Добі» повідомила адміністрація Черкаської ДМШ №1 ім. М.В. Лисенка.

На відміну від інших джазових конкурсів в Україні на Черкаській «Джаз-Палітрі» заборонено використання фонограм (окрім дитячої номінації), а для солістів в якості музичного супроводу працював спеціально запрошений спонсорами конкурсу інструментальний ансамбль (stege bend) професійних музикантів.

Членами журі конкурсу були провідні джазові музиканти України: Сергій Давидов – доцент Харківського національного університету мистецтв ім. І.П. Котляревського; Олексій Петухов – викладач Одеського училища мистецтв та культури ім. К.Ф. Данькевича, диригент Одеського Біг-Бенду, джазовий піаніст, композитор; Вікторія Корженок – викладач джазового вокалу та скрипки Київського інституту музики ім. Р.М. Глієра, переможниця телевізійних шоу «Суперзірка», «Голос країни».

Черкаська дитяча музична школа №1 ім. М.В. Лисенка була представлена учнями відділу хорового та сольного співу і завоювали наступні місця:

ІІ місце: Вероніка Жовта, викладач Варавіна І.М.
ІІІ місце: Каріна Голубєва, викладач Мусеровська Л.О.
Мілена Грчіч, викладач Варавіна І.М.

Учасники конкурсу отримали цінні подарунки та грамоти.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x