На Черкащині водій збив велосипедиста (ВІДЕО)

На Черкащині водій збив велосипедиста (ВІДЕО)

Потерпілого у важкому стані доставлено до місцевої лікарні. Водія розшукали протягом години та затримали. Він перебував в стані алкогольного сп’яніння. Відкрито кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі ГУНП України в Черкаській області.

Ввечері до поліції Чорнобаївського району надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду. На одній з вулиць міста невідома особа на автомобілі здійснила наїзд на велосипедиста та з місця пригоди зникла. Потерпілого у тяжкому стані забрала карета швидкої медичної допомоги. На місце події було направлено слідчо-оперативну групу.

Працюючи на місці події, поліцейські отримали інформацію, що до вчинення ДТП може бути причетний автомобіль марки «ГАЗ», адже місцеві жителі бачили, як такий автомобіль проїжджав в цей час цією вулицею. Під час перевірки вказана інформація знайшла своє підтвердження. Протягом години поліцейські знайшли вказану автівку та її водія. Чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Під час огляду на автівці було виявлено характерні пошкодження, які вказували на те що ДТП було вчинено саме на цьому автомобілі.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Водія затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x